ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ  ΧΡΗΣΗΣ

Το www.royalmarket.eu είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ», που εδρεύει στη Λ. Θεσαλονίκης 65 Ν. Φιλαδέλφεια (ΑΦΜ: 998708428 / Δ.Ο.Υ Νέας ιωνίας). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ», που βρίσκεται στην διεύθυνση www.royalmarket.eu .

 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.royalmarket.eu συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.royalmarket.eu , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ», υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

3. Περιορισμός ευθύνης

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή / και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Η ιστοσελίδα www.royalmarket.eu είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας . «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ή / και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή / και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ή / και του www.royalmarket.eu ή / και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

 

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.royalmarket.eu δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

 

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.royalmarket.eu αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

 

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και για τη δημιουργία password.

 

Εξασφάλιση των συναλλαγών

 

Στον κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχουμε επιλέξει για στρατηγικό συνεργάτη την τράπεζα Alpha. Η τράπεζα προσφέρει σήμερα στους "εμπορικούς της πελάτες", την υπηρεσία e-pay.

 

Η υπηρεσία Alpha e-pay, εξασφαλίζει την πραγματοποίηση των συναλλαγών μέσω Internet με ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρει σημαντικά προνόμια στους πελάτες της.

 

Προνόμια – Δυνατότητες

 

Σύνδεση και αποδοχή πληρωμής on-line με χρήση πιστωτικών καρτών.

 

Εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη.

 

Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία διεθνών οίκων και πιστοποίηση ασφαλούς περιβάλλοντος.

 

 

Δυνατότητα εγκρίσεων για αγορές μέσα από την ιστοσελίδα (site) του πελάτη.

 

 24 ώρες το 24ωρο

 

 365 ημέρες το χρόνο

 

Υποστήριξη των καρτών Visa , Mastercardκαι American Express.

 

24ωρη υποστήριξη για τεχνικά θέματα.

 

Αυτόματος διακανονισμός και κλείσιμο ταμείου στο τέλος κάθε ημέρας με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

 

Δυνατότητα επιλογής από διάφορα ανταγωνιστικά και ευέλικτα προγράμματα προμηθειών.

 

Δωρεάν παροχή ψηφιακού πιστοποιητικού (SSL) για τη σύνδεση του πελάτη με την Τράπεζα.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

 

Η πρόσβαση στα συστήματα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»(servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

 

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος στην εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

 

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Στην περίπτωση που η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

 

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.royalmarket.eu είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.royalmarket.eu, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, της επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο http:// http://www.royalmarket.eu/el/2011-03-03-18-21-51.html

 

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. Αγορά Προϊόντων

 

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε προϊόντα , σάουνας , είδη ΣΠΑ και καλλυντικών,εξοπλισμού ινστιτούτων σπα , Χαμμάμ , είδη πισίνας , Θέρμανσης ,επίπλων εξωτερικού χώρου ,ανανεώσιμων πηγών ενέργειας , ξύλινα σπίτια , ψύξης, κλιματισμού και εξαερισμού.

 

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην οθόνης σας αμέσως μόλις την επιλέξετε.

 

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3-4 clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας, πληκτρολογώντας το μοντέλο του είδους ή τον κωδικό παραγγελίας της εταιρείας μας.

 

Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 211 7108160ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου (http://www.royalmarket.eu/el/2011-03-03-18-21-51.html).

 

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα βοήθεια & όροι χρήσης και ειδικά την παράγραφο «Οδηγός Αγορών», οπού θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

 

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της εταιρείας ROYAL RELATIONS AND COMMERCE , ακολουθεί τηλεφώνημα επιβεβαίωσης τιμής και διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε.

 

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να αλλάξετε, να διορθώσετε ή να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμείτε. Γενικώς η παραγγελία σας εκτελείτε ακολουθώντας τα εξής βήματα :

 

Επεξεργασία παραγγελίας: Η παραγγελία σας παραλαμβάνεται από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της.

 

Τηλεφώνημα επιβεβαίωσης : Με την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας ακολουθεί τηλεφώνημα από την εταιρεία μας για επιβεβαίωση από κοινού διαθεσιμότητας & τιμών των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

 

Κατάσταση picking: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στον χώρο μας.

 

Μερικώς τιμολόγηση: Κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Μόλις είναι διαθέσιμα γίνεται τηλεφώνημα από την εταιρεία μας ώστε να επιβεβαιωθεί η διάθεση από μέρους σας αγοράς τους αλλά και να προστεθεί τυχόν άλλη ανάγκη σας.

 

Τιμολόγηση : Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας.

 

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα υπάρξει άμεσα επικοινωνία μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

 

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η τήρηση των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση αλλά και να διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

 

 

 

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά.

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι(20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος εφ’ όσον υπάρχει πρότερη ενημέρωση του ειδικού μας τμήματος και έχετε λάβει κωδικό επιστροφής προϊόντος και οδηγίες αποστολής τους.

 

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα 2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Οι συμπιεστές, εφ’ όσον κολληθούν, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα δεν επιστρέφονται.

10. Ακύρωση Παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2117108160 εντός 2 ημερών και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2117108160 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

11. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ROYAL RELATIONS AND COMMERCE δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard,American Express με την δυνατότητα άτοκων  δόσεων . Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο μας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Πληρωμή μέσω easy pay

Μπορείτε επίσης σε ένα ασφαλές περιβάλλον , της Τράπεζας Πειραιώς , στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.easypay.gr/Payments/Payments.asp?SID=P491F2E45323C41B9B2FC69C05A1D2017C0480FB9905840889C2DF3B528517E27241611ADF964437〈=1&pcatid=45 ή αλλιώς αν μπείτε στον δικτυακό τόπο της easy pay , (www.easypay.gr) διαλέξετε την επιλογή εμπόριο και μετά την επιλογή εμπορικές επιχειρήσεις , διαλέξτε την εταιρεία μας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»

Εκει μπορείτε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας , σε ασφαλές περιβάλλον με πιστωτική κάρτα Visa ή MasterCard, ή χρεωστική Visa ή Visa Electron.

Επίσης για τους κατόχους λογαριασμών της τράπεζας Πειραιώς , που έχουν την δυνατότητα χρήσης του Internet Banking της τράπεζας , μπορουν να εισέλθουν στον λογαριασμό τους και να κάνουν απευθείας μεταφορά των χρημάτων τους στον λογαριασμό της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

 

Πληρώνετε τον μεταφορέα των προϊόντων, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα εφ’ όσον όμως έχει προηγηθεί ανάλογη συμφωνία κατά την εκτέλεση των διαδικασιών της παραγγελίας σας..

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στα γραφεία της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»

 

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από ένα από την εταιρεία ROYAL RELATIONS AND COMMERCE.

Πληρωμή μέσω PAY PAL

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω ιντερνετικής τράπεζας μεταφοράς χρημάτων στον λογαριασμό μας . Σ αυτή την περίπτωση θα σας αποσταλεί ένα e-mail όπου θα αναγράφεται το συνολικό ποσό της αγοράς σας και εσείς μπορείτε να το αποπληρώσετε με 2 τρόπους/

Αν ειστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης PAY Pal αφού κάνετε πρ’οσβαση στον λογαριασμό σας στέλνετε ένα e-mail στην εταιρεία ROYAL RELATIONS AND COMMERCE στο e-mail info@royalmarket.eu . Αμέσως θα σας έρθει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα , αφου η εταιρεία ¨«GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»κάνει αποδοχή της πληρωμής ότι ηπληρωμή έχει γίνει .

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης PAY Pal ακολουθείτε την φόρμα που σας έχουμε στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , όπου σας μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον της PAY PAL , όπου εκεί , βάζετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας , όπου περιλαμβάνει πιστωτικές κάρτες VISA , MASTERCARD , AMERICAN EXPRESS

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

Alpha Bank :390002330000644

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΨΕΩΣ: 5098-034058-464 (GR46 0172 0980 0050 9803 4058 464)

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 137/440802-04

 

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2117356123. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

12. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος

 

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της εταιρείας«GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της : κατάστημα, κατάλογοι, ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «προσφορές», όπου η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε «προσφορές» και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή του «προσφορές ». Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε και στις περιπτώσεις «προσφορές», πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2117108160 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

13. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

 

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

 

Οι ημέρες παράδοσης / παραλαβής είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

 

Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας)

Παραλαβή προϊόντων:

 

Εντός 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών) , νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία ROYAL RELATIONS AND COMMERCE προσπαθεί ώστε να παραλάβετε τα πράγματα κατόπιν συνεννόησης μαζί σας με το δυνατό γρηγορότερο τρόπο...

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η εταιρεία ROYAL RELATIONS AND COMMERCE δε συνεργάζεται τότε πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση της παραγγελίας σας...

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

 

Οι τιμές πώλησης εννοούνται για παράδοση στo κατάστημα μας (ex works) .

Η μεταφορά των εμπορευμάτων με μεταφορικά μέσα τρίτων και η παράδοσή τους στις εγκαταστάσεις του πελάτη εντός Αττικής επιβαρύνεται με δαπάνες μεταφοράς κατόπιν συμφωνίας. Η ασφάλιση των μεταφερομένων εμπορευμάτων βαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

14. Καθυστέρηση παραγγελίας

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν . Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

 

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα  που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή / και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

15. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

 

1.     Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.

 

2.     Η εταιρεία«GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση.

 

3.     Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

 

4.     Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής της εταιρείας«GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ»info@royalmarket.eu στη λίστα σας των ασφαλών αποστολέων.

 

5.     Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρείας «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ», μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

 

6.     Η εταιρεία «GTST ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ Μ. ΙΚΕ» χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας

 

Όλοι εμείς έχουμε ως απώτερο σκοπό μας την όσο πιο δυνατόν καλύτερη διαχείριση και διακίνηση των παραγγελιών σας. Με γνώμονα πάντοτε την ανάγκη για την καλυτερη εξυπηρέτηση σας προσπαθούμε στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δυνατοτήτων να αναβαθμίζουμε καθημερινώς την παροχή υπηρεσιών μας.


Top